Verblijf en zorg op Ameland

12 april 2018

Zoals jullie misschien wel weten is zorg tijdens de vakantie voor het team Ameland een belangrijk deel van de werkzaamheden op Ameland. Op Ameland zijn al langer verschillende accommodaties die volledig aangepast- en of rolstoelvriendelijke zijn.

Zo kennen de Vijver bungalow Hollum  www.picturevakanties.nl/site/rubrieken/nederland/vijverwoning-boomhiemke , Groepshotel de Suudwester http://www.suudwester.nl  en de Zilte Wind Ballum http://www.suudwester.nl .

Nagelnieuw en v.a. 3 mei open is het Qurios vakantiepark in Hollum. Dit park, vlak bij strand en bos, heeft drie Sea House Special accommodaties.

Deze lodge zijn de volledig aangepaste, rolstoelvriendelijke accommodatie op het vakantiepark. De Sea House Special ligt dicht bij de ingang en heeft een eigen parkeerplaats. Een sfeervolle accommodatie, van alle gemakken voorzien waarbij zo veel als mogelijk rekening is gehouden met de aanwezigheid van een zorgafhankelijke gast. Voor verder informatie zie www.qurios.nl/vakantiepark-ameland/sea-house-special-huisdiervriendelijk

Voor (rolstoel) vervoer brengen wij graag www.cositax.nl onder aandacht die met een modern wagenpark en bevlogen medewerkers aanbieder is van (rolstoel) taxivervoer.

Voor zorg tijdens de vakantie kunnen cliënten natuurlijk altijd terecht bij het team Ameland.

 

« Naar nieuws-overzicht

WELLZO mantelzorg 058 - 2100216