Welkom mantelzorgers uit Leeuwarden en omgeving

Bent u betrokken bij de zorg voor familie, vriend(in) of kennis ..........? Dan bent u een mantelzorger en is deze website speciaal voor u. Je zorgen maken, boodschappen doen, formulieren invullen en je ouders in de gaten houden is ook mantelzorg. Alles wat van belang is voor de mantelzorgers hebben wij op deze website gezet. Ook staan hier alle instanties uit  Leeuwarden en omgeving die iets te bieden hebben voor de mantelzorger. 

De werkzaamheden op het gebied van mantelzorgondersteuning gaan gewoon door. In de afgelopen periode hebben er berichten in de krant gestaan over het opheffen van WELLZO. Dit willen we graag ontkrachten. Vanaf 2019 komt de ondersteuning onder Amaryllis te vallen. Voor mantelzorgondersteuning kunt u ons dus altijd bellen.

Sinds 25 mei zijn ook wij gebonden aan de privacy wetgeving. U staat bij ons ingeschreven als mantelzorger. Regelmatig sturen wij u een nieuwsbrief of attenderen wij u op activiteiten. Wanneer u geen mantelzorger meer bent of wanneer u liever geen post meer van ons ontvangt dan vragen wij u dit aan ons door te geven via mantelzorg@wellzo.frl of (058) 21 00 216. Kent u mantelzorgers die nog niet bij ons staan ingeschreven dan vragen wij u hen op onze ondersteuning te attenderen.

 

Instanties

Zonnebloem; Gezelschap, contact en een goed gesprek staan tijdens het Zonnebloembezoek centraal. De huisbezoeken leiden soms ook tot ondernemende initiatieven. Samen naar de film, een theatervoorstelling, het museum of een concert bijvoorbeeld. Of gewoon een ei… Meer informatie over Zonnebloem

Actueel nieuws

WELLZO mantelzorg 058 - 2100216