Welkom mantelzorgers uit Leeuwarden en omgeving

Bent u betrokken bij de zorg voor familie, vriend(in) of kennis ..........? Dan bent u een mantelzorger en is deze website speciaal voor u. Je zorgen maken, boodschappen doen, formulieren invullen en je ouders in de gaten houden is ook mantelzorg. Alles wat van belang is voor de mantelzorgers hebben wij op deze website gezet. Ook staan hier alle instanties uit  Leeuwarden en omgeving die iets te bieden hebben voor de mantelzorger. 

De werkzaamheden op het gebied van mantelzorgondersteuning gaan gewoon door. In de afgelopen periode hebben er berichten in de krant gestaan over het opheffen van WELLZO. Dit willen we graag ontkrachten. Misschien dat op termijn de ondersteuning vanuit een andere organisatie wordt gedaan, maar dat is nog niet duidelijk. De berichten zijn te voorbarig geweest. Voor mantelzorgondersteuning kunt u ons altijd bellen.

Sinds 25 mei zijn ook wij gebonden aan de privacy wetgeving. U staat bij ons ingeschreven als mantelzorger. Regelmatig sturen wij u een nieuwsbrief of attenderen wij u op activiteiten. Wanneer u geen mantelzorger meer bent of wanneer u liever geen post meer van ons ontvangt dan vragen wij u dit aan ons door te geven via mantelzorg@wellzo.frl of (058) 21 00 216. Kent u mantelzorgers die nog niet bij ons staan ingeschreven dan vragen wij u hen op onze ondersteuning te attenderen.

 

Instanties

ZaZazorg

ZaZazorg; Zazazorg is een organisatie die gezinnen met ernstig zieke kinderen praktisch ondersteund De zorg voor gezinnen met een ernstig ziek kind richt zich op de volgende onderdelen ZaZa biedt extra hulp als een kind ernstig ziek is door de inzet van … Meer informatie over ZaZazorg

Actueel nieuws

Bekijk het nieuwsoverzicht

WELLZO mantelzorg 058 - 2100216