Welkom

Welkom op deze website voor mantelzorgers.

Ben je betrokken bij de zorg voor familie, vriend(in) of kennis ..........? Dan ben je een mantelzorger en is deze website speciaal voor jou. Je zorgen maken, boodschappen doen, formulieren invullen en je ouders in de gaten houden is ook mantelzorg. Alles wat van belang is voor de mantelzorgers in de gemeente Leeuwarden hebben wij op deze website gezet

De mantelzorgwijzer is een interactieve website. Iedere mantelzorger kan beschikken over een eigen pagina. Daarop kan de zorg bijgehouden en gedeeld worden. U kunt zelf bepalen wie toegang krijgt tot uw deel op de website. U kunt een agenda bijhouden, maar ook notities en foto's die van belang zijn voor uw familie.

WELLZO onderhoudt de website. Op deze website staan alle instanties  die iets te bieden hebben voor de mantelzorger in Leeuwarden en omgeving. 

Op 4 en 6 november is de Dag van de Mantelzorg uitgebereid gevierd in Leeuwarden. Kijk voor een verslag op DvdMz2016. Op 24 december is er nog het schaatstheater voor mantelzorggezinnen. Er zijn nog een paar kaarten; geef je nog snel op.

Instanties

Mezzo

Mezzo; Mezzo komt op voor de belangen van mantelzorgers, organisaties die mantelzorgers ondersteunen en lokale en regionale organisaties die vrijwilligers in de zorg inzetten. Mezzo geeft steun, informatie en advies. Meer informatie over Mezzo

Actueel nieuws

Bekijk het nieuwsoverzicht

WELLZO 058 - 30 30 100