Welkom mantelzorgers uit Leeuwarden en omgeving

Ben je betrokken bij de zorg voor familie, vriend(in) of kennis ..........? Dan ben je een mantelzorger en is deze website speciaal voor jou. Je zorgen maken, boodschappen doen, formulieren invullen en je ouders in de gaten houden is ook mantelzorg. Alles wat van belang is voor de mantelzorgers hebben wij op deze website gezet. Ook staan hier alle instanties uit   Leeuwarden en omgeving die iets te bieden hebben voor de mantelzorger. 

De mantelzorgwijzer is een interactieve website. Iedere mantelzorger kan beschikken over een eigen pagina.  Dit deel van de website gaan we in 2017 opheffen. Wij verwijzen u graag naar: Carenzorgt en Fello-app.

Laatste nieuws:

Op 26 januari '17 is een derde respijtappartement geopend in Stiens. 

Op 4 en 6 november en op 24 december is de Dag van de Mantelzorg uitgebereid gevierd in Leeuwarden. Het verslag staat onder informatie/archief.

Instanties

Moai Seldsum

Moai Seldsum; Zorgboerderij "Moai Seldsum" biedt mensen met een beperking een (logeer)plek aan. Dit houdt in dat de gasten tijdens hun verblijf onderdeel uitmaken van ons gezin en deelnemen aan de dagelijkse gang van zaken op de boerderij. Om de thuissi… Meer informatie over Moai Seldsum

Actueel nieuws

WELLZO 058 - 30 30 100